עדי

SPAM לפקס - איך תובעים ? מה מותר?

שלומות לכל המומחים , בשלושה החודשים האחרונים אני נמצא תחת התקפה במכשיר הפקס שלי מחברת "שירותי לוגיסטיקה" של סבלים וניהול מחסנים , שמפקססים לי בכל יום 3 דפים עם המחירון שלהם . אין סוף טלפונים למרינה / חנה / בוריס / שמיד מבקשים ממני את מספר הפקס להסרה ואני כבר שומע שהם אף פעם לא רושמים וזה ממשיך ללא הרף כל יום . היום גברת חנה ייעצה לי פשוט להחליף את מספר הפקס שלי ... ככה לא אקבל מהם יותר פרסום . ה צ י ל ו !! איך אני פוגש שופט טוב שיסביר להם שזה אסור ויפצה אותי ?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום עדי ותודה על פנייתך. במשלוח דברי פרסומת אליך ללא הסכמתך המפורשת אשר על פי הוראת החוק, הסכמה זו צריכה להינתן בכתב או בשיחה מוקלטת, אותה החברה עוברת על 'חוק הספאם' (התיקון לחוק הבזק) וניתן לתבוע אותה בביהמ"ש לתביעות קטנות לקבלת פיצוי כספי. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות