מוטי

עזרה

שלום, לפני כמה חודשים מישהו נכנס בי באוטו. התווכחנו רבות בינינו מי אשם ובסופו של דבר הגענו לעמק השווה שאני אשלם לו את הסכום של ההשתתפות עצמית שלו והוא יקח את האחריות עליו. נתתי לו כסף במזומן וניסחתי מסמך שמתאר מה שקרה + הודאה באשמה והוא חתם לי עליו. עכשיו הוא שינה גירסה וגם טוען שלא חתם על המסמך. אני חושב שנגיע לבית משפט. השאלה היא אם אני יכול להעלות את עניין הכסף ואיך זה מצטייר. מה נגדי ומה לטובתי ומה אפשר לעשות מול מישהו שגם לקח כסף במרמה וגם בסוף תובע אותי. אני יודע שאני לא יוצא צדיק מכל העניין, אבל חשוב לי לנצח משום

משרד עו"ד רענן בשן

שלום מוטי ותודה על פנייתך. המקרה שאתה מתאר מצריך עיון במסמך שנחתם וייעוץ מקצועי פרטני כך שהפורום אינו המקום המתאים לכך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות