איתן

ערעור על תביעה קטנה

הגשתי תביעה קטנה נגד עיריה וזכיתי בתביעה,העיריה הגישה ערעור למחוזי. בשלב התביעה הקטנה התנגדתי להופעת עו"ד מולי ואכן ייצג את העיריה פקיד. מה המצב בשלב העירעור האם יש המשכיות וגם כאן אפשר להתנגד להופעת עו"ד מולי ?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום איתן ותודה על פנייתך. לאחר שניתן פסק דין בביהמ"ש לתביעות קטנות ניתן לערער עליו רק באם ניתנת רשותו של ביהמ"ש המחוזי. בשונה מביהמ"ש לתביעות קטנות, אין מניעה שהצדדים יהיו מיוצגים ע"י עו"ד בפני ביהמ"ש המחוזי והדבר תקף גם לגביך, כצד להליך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

איתן

תודה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות