גיא

מעלית שלא מתוקנת

שלום רב הנני גר בבניין בשכירות מגורים חדש יחסית , לפני חמישה ימים התקלקלה המעלית ומאז אינה עובדת , אני רוצה לציין שאני עם תינוקת בת חצי שנה , וצריך לעלות ברגל 7 קומות כל יום , חברת הניהול טוענים כל יום ש"מחר" יתקנו אך כרגע בפועל אין שום טכנאי שעובד על המעלית . מלבד הוצאת התסכול שיש בי , האם יש טעם בתביעה ?האם אוכל לקבל פיצוי , לפחות על ימי השכירות ? תודה מראש

משרד עו"ד רענן בשן

שלום גיא ותודה על פנייתך. לא ברור באם נעשתה פניה מצידך ישירות לחב' שמעניקה שירות למעלית והפרו התחייבות להגיע. בכל אופן אפנה אותך לעיין בתיקון 24 לחוק הגנת הצרכן, הקרוי "חוק הטכנאים". בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות