ס.ג.

מה קורה עם תביעה קטנה אחרי הגשת בקשה לפירוק?

הגשתי תביעה קטנה ב-11/2013. נקבע מועד לדיון לסוף אפריל. חודש וחצי לפני מועד לדיון הוגשה בקשה לפירוק (דיזיין אנד דיבאני) כאשר הדיון על פירוק יהיה רק ביוני. מה יקרה עם התביעה שלי? האם הדיון בה יתבטל או שכל עוד לא היה דיון על פירוק ואין צו פירוק, אני ממשיכה עם ההליכים כרגיל?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. בתוך 6 חודשים מיום מתן צו כינוס נכסי החברה עומדת לזכותך האפשרות להגיש תביעת חוב בגין חוב החברה כלפייך וכהוכחת החוב ניתן לצרף פסק דין אם יינתן עד אז או כתב תביעה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות