רון

הטרדה טלפונית

שלום, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל בכל מקרה- אני חייל משוחרר מזה 3 חודשים בערך, כנראה רשמתי את מספר הטלפון שלי באחד הדוכנים בכנס משתחררים ומאותו היום לפחות 4 פעמים בחודש אם לא יותר מתקשרים אליי מכל מיני גופים פרטיים ביניהם- "המרכז להכוונת חיילים משוחררים" "דור הY" "עזרה לחיילים משוחררים" ועוד מיני שטויות כאלה. אני מבקש פעם אחר פעם להסיר את הטלפון שלי מהרשומות ולהפסיק להתקשר אליי וזה לא עוזר הם ממשיכים להתקשר כל פעם בשם אחר ולהטריד אותי. אני ממש מיואש, מה ניתן לעשות כדי לעצור את זה?

אלי לוי

היה לי סיפור דומה היו מתקשרים אלי מחסוי ובעזרת חברת טלפיקס הצלחתי לקסל את הטלפונים של החברות שמטרידות אפילו שהם בתקשרו ממספר חסוי ועכשיו אני תובע אותם זה האתר של טלפיקס www.telefix.co.il

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רון ותודה על פנייתך. המקרה שהנך מתאר מתאים להפרת "חוק הספאם". תבחן את הוראותיו בהתאם לנסיבות הספציפיות של המקרה שלך, על מנת לוודא שהתקיימה הפרה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות