חיים

תגובה לכתב הגנה

שלום זוגתי ואני תבענו חברת הפקות שברחה עם המקדמה ששולמה לה עבור תכנון האירוע שלנו בכתב ההגנה החברה טוענת שהיא נמצאת בהליך פשיטת רגל ואין לה יכולת להחזיר לנו את כספנו בדקתי ברשם החברות והחברה רשומה כפעילה גם באתר של כונס הנכסים היא לא מופיע כיצד ניתן להראות בבית המשפט שהחברה לא בפשיטת רגל? האם החברה חייבת להוכיח בבית המשפט כי היא נמצאת בתהליך שכזה?

משרד עו"ד רענן בשן

שלום חיים ותודה על פנייתך. לעיתים עדכון מתן צו כינוס נכסים או פשיטת רגל לא מתעדכן באתרים הרלוונטיים און ליין. אכן הנטל להוכיח ולתמוך טענתה כי אכן החברה הנתבעת מצויה בהליכים של פירוק חל עליה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות