אתי

המשך גביית ביטוח על מכשיר שנגנב

שלום בתאריך 2/13 נגנב לי מכשיר הפלאפון , ניגשתי לחברת פלאפון שם אני מנויה והודעתי על גניבה נאמר לי ע"י הנציג שרות שלא כדאי לי להפעיל את הביטוח ולקבל מכשיר חדש מאחר וההשתתפות עצמית עולה יותר מהמכשיר ( המכשיר שנגנב היה ישן ) קיבלתי זמנית מכשיר חלופי אחר ולאחר שרכשתי מכשיר חדש לא דרך חברת פלאפון אלא באופן פרטי ניגשתי לסדר כרטיס סים למכשיר החדש לגבי הביטוח רציתי להמשיך לשלם ביטוח אך נאמר לי שמאחר והמכשיר לא נרכש דרכם אי אפשר להמשיך ולשלם ביטוח וכך הייתי בטוחה לפי מה שהנציג אמר לי שהכל מבוטל וסודר כולל ביטול חיוב הביטוח, רק עכשיו התברר לי 4/14 מאז ועד היום הם המשיכו לחייב אותי כל חודש 50שח ביטוח על מכשיר שנגנב , כל השיחות הטלפוניות שבוצעו תמיד נאמר לי שאין לי ביטוחים , איך אני יכולה לפעול מולם שיזכו אותי על כל התקופה הנ"ל מיותר לציין שהם מסרבים להחזיר לי את כספיי שנגבו ממני בחוסר הגינות תוך ניצול תמימותי וחוסר ידעתי , האם זה הגיוני להמשיל לחייב אותי כל חודש 50 ש"ח על מכשיר שנגנב? תודה מראש אתי

משרד עו"ד רענן בשן

שלום אתי ותודה על פנייתך. לא ניתן להשיב לך באופן מקצועי רק על בסיס האמור בפנייתך שכן יש לעיין תחילה בהסכם ההתקשרות עליו חתמת עם החברה ובמסמכי הביטוח וריכוז הציוד. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות