בינה

ביטול עסקת שרות

שלום, ב 31.314, ביקר אצלי מוכל של חברת שמספקת שירותי ביטוח למכשירי החשמל הביתיים. הביטוח עולה 99*36 כשהשירות הוא ל5 שנים. (59 ש"ל לחודש ל5 שנים אבל מכיוון שאי אפשר לפרוש תשלומים ליותר מ3 שנים אנו מחוייבים ב 99 ש"ח לחודש). אני רוצה לבטל את העסקה מכיוון ששכשפניתי לקבל שרות הם הסבירו לי דבר אחר ממה שהמוכר אמר בביתי ואני לא רוצה להיות אתם בעסקה הזו. הם אמרו לי שלא ניתן לבטל עסקה ( "אין דבר כזה לבטל חוזה אצלנו") ואני מחוייבת לשנה. למרות שהמוכר בביתי אמר שאני מחוייבת לשנה רק אם קיבלתי מהם שרות בפועל -ועד כה לא היה כאן שום טכנאי שלהם. ( אני ממש חקרתי אותו בנושא והוא אמר לי " מה קרה לך אין דבר כזה התחייבות היום בישראל" וביקשתי שירשום את זה בחוזה- והוא רשם משהו אחר לגמרי ולא שמתי לב :-( האם אני מחוייבת לשלם להם לשנה ? ואם כן האם אני יכולה לתבוע אותם להפסיק את התשלום? האם אני יכולה להפסיק את התשלום דרך חברת האשראי? תודה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום בינה ותודה על פנייתך. לרוב, ביטול החיוב דרך חברת האשראי גורר עמלה על צד שהכחיש העסקה למרות שחתם על מסמכי התקשרות. מתוכן פנייתך עולה כי הוטעית לגבי פרטי העסקה, היקפה וכיו"ב ואם בכוונתך להפסיק התשלום עלייך לבקש את ביטול העיסקה בכתב תוך ציון עילות הביטול. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

בינה

שלום ותודה על המענה. אם סכום העסקה הוא 3564 ש"ח - כמה עמלה בערך אני אשלם ? ואם הם יכולים לתבוע אותי על הביטול של התשלום? אני רוצה לחשב האם יותר שווה לי לשלם את העמלה או לשלם את סכום הביטול כפי שכתוב בחוזה 718 ש"ח. -- אם ארצה לתבוע ( לא רוצה שום כסף רק ביטול החוזה) האם זה נחשב לעסקה מתמשכת ויש לי עם מה לגשת לבית משפט ? כי בחוזה כתוב שחור על גבי לבן כי במקרה של ביטול נשלם 12*59. ( למרות שנאמר אחרת). המון תודה.

משרד עו"ד רענן בשן

בינה שלום, עלי לעיין בהסכם בטרם אשיב לך לגבי דמי הביטול והעמלות.

בינה

תודה על המענה, שאלה נוספת --- האם נחשב לעסקה מתמשכת ? ( ביטוח מוצרי חשמל -- שרות תיקונים למוצרי חשמל ביתיים) ? ואז הם מחוייביפ לבטל ע"פ חוק ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות