אלירן

אי החזרת כספים מבנק

שלום רב , הנני עוסק במניות מספר רב של שנים ולפניי כמה חודשים כאשר ניסיתי למכור מנייה מסוימת ברווח נוצרה תקלה באתר הבנק אשר מנעה ממני למכור את המנייה אציין כי צילמתי את הסיטואציה עם האייפון וחזרתי עליה מספר פעמים על מנת להראות שיש תקלה באתר הבנק. למחרת התקשרתי והודעתי להם על כך הורו להגיע לסניף ולדבר עם מנהל הלקוחות והראתי לה את הסרטון שברשותי ודרשתי כי הבנק ישלם לי לפי השער שיכולתי למכור לו האתר היה פועל קשורה והיא הסכימה לברר את העניין. לאחר חודשיים כשלא חזרו אליי פניתי אליהם שוב והם אומרים שאצלהם לא הייתה תקלה רשומה ושהם מצטערים ולי יש הוכחות שמראות שלא במחשב שלי הייתה התקלה אלא אצלם בוודאות. השאלה שלי היא האם כדאי לי לגשת לתביעה קטנה או ללכת איתם ראש בראש בתביעה גדולה כי יש לי הוכחות ברורות שלא ניתן להתכחש אליהם ! תודה מראש

משרד עו"ד רענן בשן

שלום אלירן ותודה על פנייתך. לא עולה מתוכן פנייתך האם תשובת הבנק ניתנה לך בכתב ומה היקף הנזק שנגרם לך. הגשת תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות בהחלט עשויה לקדם את קבלת הכספים שמגיעים לך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות