עינת פתאל

בזק בינלאומי - עיקול חשבון

שלום רב, אתמול קיבלתי מכתב מבנק יהב כי חשבוני המשותף עם בעלי עוקל עקב חוב שלו לבזק בינלאומי. לאחר בירור עם בעלי הבנתי כי מדובר בחוב של אדם שלישי עמו בעלי עשה העברת בעלות בשנת 2006 על המנוי בשל מעבר דירה. בעלי טען כי דיבר עם החברה מס' פעמים לפני מס' שנים והבהיר כי איננו בעל החוב (ושמו אינו רשום על החשבוניות לחיוב) בעל החוב שהינו נתין זר יצא את ישראל בשנת 2007 ומאז לא שב והחברה החליטה שעל בעלי לשאת בחוב...היום ביקש בעלי ממשרד עורכי הדין מטעם החברה שישלחו אליו את החשבוניות המדוברות וכמו שהסביר אכן שמו של אדם אחר מופיע על החשבוניות - אם כך איך ייתכן שחשבוננו עוקל? מה ניתן לעשות? האם ישנה עילה לתביעה כנגד החברה/עורך הדין? האם ניתן לדרוש הסרת העיקול במידי? תודה

משרד עו"ד רענן בשן

עינת שלום ותודה על פנייתך. במקרה שתיארת כדאי להסתייע בשירותיו של עו"ד אשר יגיש בשמכם בקשה דחופה לביטול העיקול והמשך ההליכים בתיק. בברכה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות