רן

מידע על סדר הדין בתביעות קטנות

שלום רב! אני עומד בפני דיון בתביעה שהגשתי. רציתי לברר מהו הליך הדיון על מנת שאוכל להתכונן בצורה טובה. בתביעה המדוברת, קרה מקרה מסוים בו נכחו הנתבעים וחברה שלהם שכנראה תגיע כעדה לדיון. מהו סדר הדין שקורה בתביעות קטנות? קודם התובע חוקר את הנתבעים? מתי נחקרים העדים ובאיזה סדר? כמה זמן ניתן לכל צד לשאלת שאלות? אשמח לעוד פרטים ככול שניתן תודה!

משרד עו"ד רענן בשן

שלום רן ותודה על פנייתך. ככלל, נטל הוכחת התביעה חל על התובע שפתח בהליך המשפטי והוא זה שיתחיל בהצגת הראיות. מענה לתשובותיך ולשאלות נוספות לעניין ביהמ"ש לתביעות קטנות תוכל למצוא בזכותון שפרסם אתר בתי המשפט בקישור הבא: http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/Tktanot-heb0.pdf בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות