איגור

אספקת מודל רכב שונה מהזמנה

הזמנתי מחברת ליסינג רכב חדש 0 ק״ם. הרכב סופק בזמן, כעבור מספר ימים גיליתי שדגם הרכב שסופק לא תואם להזמנה. ההבדלים העקריים בין הדגמים זה תוספות טכנולוגיים. יש לציין שלא ניתן להרכיב תוספות אלה לדגם הישן שסופק לי. מעבר לזה גיליתי שהרכב שקיבלתי היה במלאי כבר שנה, דבר שאילץ יבואן רכב או להוריד מחיר לצרכן או כמו במקרה שלי הרכב נמכר לחברת ליסינג שמכרה לי אותו כ - חדש 0 ק״ם,מעין תרגיל כדי שלקוח של חברת ליסינג לא ידע את האמת ולא לגלגל אליו הנחה על זה. השאלה כמה פיצוי צריך לדרוש מחברת ליסינג על הפרת הסכם רכישה ואספקת דגם שונה? תודה!

משרד עו"ד רענן בשן

שלום איגור ותודה על פנייתך. בפנייתך אתה מתאר שהוטעית על ידי בית העסק. על מנת להעריך את נזקיך ולגבש את עילת התביעה באופן מקצועי ויעיל יש לקבל את מלוא הנתונים, בין היתר, מחירים, רכיבי השדרוג ועלויות וכן מועדי הרכישה והזמן שחלף מאז. כך שהדבר מחייב עיון מעמיק וייצוג משפטי אשר לא ניתן במסגרת הפורום. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות