אור

סירוב להגשת מים מהברז

ישבתי בסניף מקדנולדס והזמנתי מנה ללא ארוחה. ביקשתי כוס מים מהברז וסורבתי בטענה שאין כוסות פלסטיק. אמרתי למנהלת המשמרת שלא איכפת לי לקבל אפילו בכוסות של הקפה (כוס קרטון), אך בסניף סירבו בכל תוקף. האם יש כאן עילה לתביעה, שכן נראה לי שיש חוק כזה. ממש הרגשתי כמו איזה קבצן שמתחנן לכוס מים. זה היה משפיל.

משרד עו"ד רענן בשן

שלום אור ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך נראה כי אכן הופרה חובתם במסגרת חוק בניינים ציבוריים - מתקני שתייה למים צוננים, תיקון עוולה אזרחית אשר מסדיר הגשת מים בין היתר בבתי אוכל, מסעדות וכד'. במסגרת הפרת חוק זה באפשרותך להגיש תביעה ולקבל פיצוי כספי. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות