עומר

עוגמת נפש בסלקציה במועדון

נרשמתי למועדון בתל אביב דרך אחד היחצנים של המועדון, שלחתי לו סמס כשהגעתי לשם והוא השיב לי ששלח לסלקטורית את שמי בכדי שתכניס אותי.. למרות שנרשמתי מראש ואף קיבלתי כניסה חינם הסלקטורית סירבה להכניס אותי ואת חבר שלי בטענה שלא קיבלה שום סמס.. היחס שלה היה מזלזל ומשפיל מאוד, ולאחר כמה דקות שראיתי שאין בכוונתה להכניס אותי צילמתי את כל הנעשה בפלאפון שלי.. לאחר כשעה עדיין לא הכניסו אותנו ונאלצנו לחזור הביתה. האם אפשר לתבוע את המועדון על עוגמת נפש\הפליה? לגשת לתביעות קטנות או לקחת עורך דין? אשמח לקבל דעה בעיניין. תודה.

משרד עו"ד רענן בשן

שלום עומר ותודה על פנייתך. חל איסור על הפליה במקומות ציבוריים וככל ויוכח כי אכן בית העסק פעל בניגוד לחוק ניתן לחייבו בתשלום פיצויים בסך 50,000 ש"ח, וזאת, ללא הוכחת נזק. לתשומת ליבך, כתובע עליך להוכיח כי ההפליה נעשתה בשל אחד מהרקעים המנויים בחוק ולכן כדאי להיוועץ בעו"ד המתמחה בכך בטרם תוגש תביעה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות