hgec

רעש מעל המותר מבר-מסעדה סמוך

בשנת 2011 הותקנו מנועי מזגנים ומפוחי מטבח בבנין השכן בו שוכן בר מסעדה וזאת ללא אישור כמובן. נוטר רעש מעבר למותר במשך כל הלילה ושנה סבלנו ללא שינה סדירה. לאחר שימוע על ידי המשרד לאיכות הסביבה וסידור זמני , חזר הדבר ועד היום אין פיתרון כאשר העיריה אינה עושה דבר על אף שהיא הזמינה את הבדיקות החוזרות שהראו חריגה גדולה מאד. נראה לי ששתי תביעות קטנות בסך 35000 כל אחת יעמידו את הבעלים במקום כמובן אם אזכה ו/או אגיש אותן בחכמה והשופט לא ינפנף אותי.

משרד עו"ד רענן בשן

שלום ותודה על פנייתך. בפנייתך לא הצגת שאלה אך חשוב לציין כי סמכות בית המשפט לתביעות קטנות הינה 33,800 ש"ח, נכון ליום 01.01.2014 כן יודגש כי עליך לצרף ראיות המבססות את התביעה כראוי, לרבות דוחו"ת הרשות המקומית, תוצאות השימוע במשרד איכות הסביבה וכיו"ב. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות