תילתן

תביעות קטנות- להתייחסות עו"ד אודה

השכן מעליי משכיר את דירתו. בשנה האחרונה היו מספר נזילות מדירת השכן לחדר האמבטיה שלי. כל פעם השכן הפעיל את הביטוח שלו וחברת הביטוח באה לתקן.למרות שביקשתי מהשכן שיבוצע תיקון יסודי התיקונים בביתי היו קוסמטיים בלבד ובאיכות נמוכה. שמאי הציע תמורת 5 א' ₪ : לרשום דוח שמפרט את הנזקים, עלות התיקון וירידת ערך של הדירה בעקבות הנזילות ואת סכום הנזקים שבדוח לתבוע מהשכן בבימ"ש לתביעות קטנות. איני רוצה לשלם 5 א' ₪ לשמאי ובסוף להפסיד בבימ"ש. האם יש לי קייס? אוסיף כי השכן ואני לא מיודדים על רקע סכסוך בנושא אחר ואין לי ענין לשמור עימו על יחסים טובים. תודה מראש, תילתן

משרד עו"ד רענן בשן

תילתן שלום ותודה על פנייתך. מהות התביעה שתיארת נפוצה בבתי המשפט. לצורך בדיקה מקצועית האם ניתן להוכיח את עילת תביעתך, יש להתרשם מהנזק שנגרם לך (באמצעות תמונות לדוגמא) והדבר אינו אפשרי במסגרת פורום זה. יצוין, כי באפשרותך להגיש יחד עם כתב התביעה הצעת מחיר של איש מקצוע לתיקון הנזק ובשלב מאוחר יותר בהתאם לתקנות להגיש חוות דעת מומחה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות