מרגריטה

אי הספקת רהיטים

שלום רב בתאריך ה-11.5.2013 הזמנו סלון בחנות רהיטים "מקס" בצ'ק פוסט במחיר 6500 ש"ח ושילמנו הקדמה 1500 ש"ח. זמן ההספקה היה עד 90 יום, כך שבחודש ינואר 2014 הינו צריכים לקבל את הסלון. כשבינואר פנינו לחנות התברר שהסלון לא הגיע מהסיבה לא ברורה. הציעו לנו לחכות כחודשיים להובלה נוספת של הרהיטים מחו"ל. כעבור חודשיים שוב פנינו לחנות . ענו לנו שעדיין יש עיקובים הנמל וצריך עוד הפעם זמן לא מוגדר. היום ב-11.5.2014 סוף סןף הביעו את הסלון אך בצבע אחר לחלוטין. לא הסכמנו לקבל אותו. בזמן הוצאתו מהדירה סבלים התעצבנו וסרטו את הדלת כניסה לדירה במידה משמעותית. מה אלינו לעשות ומה אנו יכולים לדרוש

משרד עו"ד רענן בשן

מרגריטה שלום ותודה על פנייתך. כדאי לתעד את הנזקים שנגרמו מהובלה זו ולפנות בכתב לבית העסק במכתב דרישה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות