איגור

ניתוק מגז

היום בבוקר גיליתי לפתע שנותקתי מגז. במקרה זה גם קרה ביום הולדת (14.05) שלי כאשר בבוקר תיכננו להכין אוכל לקבלת אורחים. אחרי בירור מול חברת גז התברר שאכן ב-2013 לא שילמתי 3 חשבוניות על סכומים של 146, 75 ו-43 שקלים. אני לקוח שמשלם בעיקביות ובחורף משלם אפילו אלפי שקלים, ז"א ברור שלא הייתה לי שום כוונה לא לשלם. מה שהרגיז אותי שלא קיבלתי בחודשיים האחרונים (ואף יותר) שלפני הניתוק שום אתראה ואפילו בחשבוניות גז אחרונות בשורת חוב לא צויין שום חוב קודם. היום כבר חיברו אותי אחרי שהילד הלך לגן בלי לאכול אוכל רגיל שלו (דייסה) ואני נאלצתי לבטל את היום הולדת שלי והתרוצצתי בין עבודה לבית כי לא היו מוכנים לבוא לחבר אותי בשעות של בוקר או ערב מאוחרות. האם יש כאן עילה לתבוע את חברת גז בטענת עוגמת נפש ? תודה

משרד עו"ד רענן בשן

שלום איגור ותודה על פנייתך. לא ציינת מה עמדת חב' הגז לטענותיך בדבר משלוח/אי משלוח מכתבי ההתראה בטרם ניתוק. יש לכך חשיבות רבה המלמדת על התנהלות חב' הגז. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

איגור

שלום, תודה על תגובתך, החברה טוענת שהם שלחו אתראה. בפועל הדבר היחיד שמצאתי שלמשל בחשבונית של יולי - אוגוסט 2013 בשורת חוב מצויין חוב קודם של 146 ש"ח וליד זה מופיע נוסח: "נמסרת בזאת הודעה כי במידה ובחשבון זה צויינה יתרת חוב מחשבון קודם שטרם נפרע הרי שאי פרעון החוב עד למועד האחרון הנקוב בחשבונית הקודמת תביא לניתוק הגז למחרת המועד הנ"ל לתשלום או בסמוך לאחריו. לא תשלח הודעה נוספת לפני הניתוק" כאמור בחשבוניות האחרונות בשורת חוב לא מוזכר שום חוב כך שלא היה לי סיכוי להיזכר בו אחרי חצי שנה... תודה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות