יעקב

רעש משכן חורג מהתקן

בשכנות לדירתי קיים בר-מסעדה. מודד מוסמך קבע לפני 3 שנים שהמקום גורם לרעש מעבר לתקן המותר ודבר זה אושר על ידי מהשרד לאיכות הסביבה. לקחה שנה עד שבוצעה התקנה לשיפור המצב. לאחר כשנה שוב נקבע רעש מעבר למותר בחוק וזאת על בסיס מבחן שהעיריה הזמינה . יותר משנה לא נעשה דבר. האם ניתן להגיש שתי תביעות ! אחת על התקופה של שנה על התקופה הראשונה ושניה על התקופה הנוכחית ? מה הסכום הראלי שרצוי לדרוש? והאם יש לדרוש זאת רק מבעלי המקום או בנפרד גם מרישוי עסקים בעיריה שלא חייבה את המקום לאחר קבלת הדו"ח שהוזמן על ידה? (גם את הדו"ח הראשון העיריה קיבלה לידיעתה )

עו"ד רענן בשן

שלום יעקב ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך עולה כי עילת התביעה זהה אך מדובר על מדדים שונים ותקופות שונות ואין סיבה לא לדון בשתי התקופות בתביעה אחת. לשאלתך בעניין גובה סכום התביעה והגורמים שכנגדם תוגש תביעה אלו שאלות המצריכות עיון במסמכים ותשאול ופורום זה אינו המקום הנכון לדון בכך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות