צביה שרפי

סכסוך עם שכנים ..

שיפוץ בנין לפני 7 שנים שילמתי 11.500 ש"ולא עשו לי את הגג נאלצתי לעשות לבד שילמתי 3000 ₪. שיפוץ. בשנה השניה שוב נכנס גשם וגם הדודים של השכנים נזלו ושוב הייתי צריכה לתקן ולשפץ. עכשיו הוועד רוצה שוב לתקן את הגגות ואת הביוב והכניסה של הבנין שלא הצליח. האם אני צריכה לשלם שוב או שהם חייבים לעשות לי את הגג. היא מאיימת עלי שאם לא אשלם היא תתטבע אותי למשפט. תודה רבה. תאריך:19.05.2014.

עו"ד רענן בשן

צביה שלום ותודה על פנייתך. החובה לתחזק גג המהווה רכוש משותף של הדיירים בבניין מגורים חלה על כלל הדיירים יש לברר מה מקור הנזילות והתקלות לפני שדנים בחובת התשלום. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות