אורית

הובלת דירה

שלום, חתמתי חוזה בכתב עם מוביל דירה. למרות שהוא היה אמור לעטוף את כל הרהיטים, רובם לא נעטפו. בסיום ההובלה הסתבר כי, רוב הרהיטים 'נדפקו' וחלקם אף נקרע (ספות). גם מכשירי חשמל גדולים קיבלו 'מכות' בהובלה. ארונות קיר הורכבו כה עקום, עד כי דלתותיהם הם לא נסגרות. המוביל לא מוכן להפעיל את סעיף הביטוח, עפ"י החוזה ומתעלם מהנזקים. כיצד אוכל להוכיח בביהמ"ש לתביעות קטנות, כי הנזקים הללו , כולל ה'דפיקות' ברהיטים, נגרמו בהובלה?

עו"ד רענן בשן

שלום אורית ותודה על פנייתך. ניתן לערוך צילומים כעת ובסמוך למועד ההובלה, להעיד עדים וכן ניתן להתעמת עם המוביל או עם מי מטעמו ולתעד השיחה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות