סטלה

גמר חשבון שמתעכב

שלום רענן, אמא שלי עבדה בחברה המספקת שירות סיעודי, באזור חולון . בספטמבר 2013, אמא של החליטה לעבור לגור עם אחותי (באשדוד) ולעזור להם. עקב ההחלטה היא הייתה צריכה להתפטר מעבודתה הנוכחית. גמר חשבון בוצע בתלוש השכר של אוגוסט וצויין כי סכום קטן מועבר לחשבון והשאר יועבר לחשבון הפיצויים. במהלך הגמר חשבון אמרו לנו שיש להמתין 45 יום עד שהיא תקבל את הפיצויים שלה, לאחר חודשיים התקשרנו שוב, אמרו לנו בעוד חודשיים, וככה דחו אותנו מהיום למחר.. התקשרתי לחברה לפני יומיים וניסתי לברר מה הבעיה בלשחרר לאמא שלי את הפיצויים- ענו לי כמובן בגסויות שזה כבר נמאס להם שאנחנו מתקשרים כל יום, כמובן עדיין אין לנו תשובה ודחו אותי למחר. לא הסכמתי וכמובן שביקשתי את המס' של הבחורה שמטפלת בכל העניינים הנ''ל. והדגשתי שבמידה וזה יגרר לעוד "כמה ימים" אגיש תביעה נגדם - הנלת פיצויים. במקרה היום התקשרתי לחברה שבה הפרישו לאמא שלי את הפיצויים והבנתי שהחברה שבה עבדה העבירה את הטפסים נדרשים רק בתאריך 20.05.14 - ביום שהתקשרתי לברר. מסתבר שחסר שם צילום ת.ז - והחברת ביטוח עדכנה את החברה שחסר מסמך ועקב זה לא ניתן לשחרר את הפיצויים. השאלה שלי: האם אני יכולה לתבוע את החברה שבה אמא שלי עבדה בגין הלנת פיצויים? עד איזה סכום? תודה מראש

עו"ד רענן בשן

שלום סטלה ותודה על פנייתך. תביעה לתשלום דמי הפיצויים במלואם (ללא הגבלת סכום) בצירוף הלנתם ניתן להגיש לבית הדין האזורי לענייני עבודה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות