ישי

איחור במסירת הדירה

אני עומד לתבוע קבלן בגין איחור במסירת הדירה 'בתביעות קטנות' (אין לי אפשרות להמתין לתביעה רגילה שתימשך שנים). התביעה היא מהמועד שבחוזה עד היום בסך 32,000 ש"ח. השאלה היא מה יקרה אם ביהמ"ש יפסוק לטובתי, אך האיחור יימשך עוד מספר חודשים והקבלן יסרב לשלם פיצוי על החודשים שמהיום והלאה - האם אוכל לתבוע שוב בתביעות קטנות בגין חודשים אלו, או רק בתביעה רגילה כי זה כביכול המשך התביעה הקודמת (שעולה על הסכום שאפשר לתבוע בתביעה קטנה)? תודה מראש.

עו"ד רענן בשן

שלום ישי ותודה על פנייתך. כאשר יש עילה משפטית אחת המצמיחה סעד אחד, לא ניתן לפצל את התביעה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות