חני דקל

מתווך הוציא נגדי הוצאה לפועל

לפני שמונה שנים עמדתי להיכנס לדירה עם חברה דרך משרד תיווך(רק מתוך לחץ לעזוב את הבית), חתמתי על חוזה לבד(הייתי תמימה) ובאותו יום גיליתי שהחברה מצאה דירה יותר שווה ללא דמי תיווך ובנוסף החברה התחרטה וחששתי לקחת על עצמי את העול לבד. למחרת (פחות מ-24 שעות)הגעתי למתווך להגיד שאני לא רוצה את הדירה, אך הוא התעקש שאשלם לו את כל דמי התיווך(כ-4000 ש״ח, בזמנו זו היתה המשכורת שלי). בסופו של דבר המתווך תבע אותי והגענו לתהליך גישור (שהתרחש בינואר 2006) וסוכם כי אני משלח לו כ-2000 ש״ח בהוראת קבע וכך עשיתי. חשבתי שהעניין מאחורי, עד שלפני חצי שנה קיבלתי מכתב מרשות האכיפה שבית המשפט דן בעיניין וצריך לבדוק האם לסגור את התיק, מאז כלום לא קרה עד אתמול,קיבלתי מכתב אזהרה מהוצאה לפועל בדרישה לשלם 14,000 ש״ח למתווך( מליונר עם חברה גדולה לתיווך) תוך 21 יום, כולל אזהרות לעיקול, כלא ועוד. מחר אגש להוצאה לפועל על מנת להגיש התנגדות. חשוב לציין שאני עובדת בתחום הטיפולי ואני לא יכולה להרשות לעצמי כל כך הרבה כסף. מה אני עושה? מרגישה אבודה בנושא, פעם ראשונה שהסתבכתי ככה. תודה על כל עצה שתינתן חני

עו"ד רענן בשן

חני שלום ותודה על פנייתך. ככל וניתן תוקף של פסק הדין להסכם הגישור שנחתם ביניכם ושילמת את מלוא הסכום שנפסק, עלייך לפנות ללשכת ההוצאה לפועל ולהגיש התנגדות לביצוע בצירוף מסמכים המוכיחים את עמדתך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות