שימי

נזק בצנרת

לפני כשבועיים הזמנתי טכנאי גז לביצוע עבודה על הטכנאי היה לקדוח חור בקיר על מנת לבצע העבודה הוא קדח בקיר ולאחר כשבועיים ובעקבות נזילה הסתבר הוא קדח בתור צנרת הביוב כל ביתי הוצף והנזק מוערך ב כ 2,000 שח התקשרתי לטכנאי וביקשתי שיתקן/ישלם אך הוא מסרב ואומר שזאת בעיה שלי ושאני צריך להגיד לו מראש איפה עוברת הצנרת. האם יש לי עילה לתבוע ממנו הנזק? מי צודק?

עו"ד רענן בשן

שלום שימי ותודה על פנייתך. המקרה שלך דורש בירור מעמיק על מנת ליתן מענה לשאלתך. לא ציינת האם הטכנאי תשאל אותך קודם לביצוע הקדיחה, האם ביקש שיוצגו בפניו תוכניות של הבית וכד'. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות