ניסים

קרמיקה

בתאריך 02/2008 קניתי קרמיקה עבור שיפוץ אמבטיה+שרותים. לאחר השיפוץ רציתי לנקות את הקרמיקה שהותקנה ברצפה ולא הצלחתי לנקות אותה כמו שצריך,פניתי למקום שממנו רכשתי את הקרמיקה והם אמרו לי שמיכוון שלא ניקיתי אותה הרבה זמן לא הצלחתי לנקות אותה היטב.לאחר מכן התברר לי שהם שיקרו לי והקרמיקה שרכשתי היא מחוספסת (דבר שהם לא אמרו לי בעת רכישת הקרמיקה למרות שאמרתי להם כי ברצוני להתקין אותה על הרצפה). האם אני יכול להגיש תביעה נגד המוכרים ואיזה ראיות עלי להביא לבית המשפט?

עו"ד רענן בשן

שלום ניסים ותודה על פנייתך. אתה מתאר רכישה שאירעה לפני למעלה משש שנים ועליך לקחת בחשבון כי במידה ואין לך ראיות להוכחת טענתך כי לא ידעת שהמוצר מחוספס ואינו מתאים לצרכיך הרי שמדובר על תביעה שתתנהל כ"מילה נגד מילה". בטרם תוגש תביעה, עדיף לברר מה נכתב בטופס ההזמנה ובחשבונית הרכישה וכן לנסות לתעד/להקליט שיחה/מפגש עם בית העסק. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות