משה

צ׳ק שחזר

שלום רב, שילמתי צ׳ק לרשת ידועה, ולצערי הצ׳ק חזר מסיבת אכ״מ, זה הגיע לחברת ern ויצרו איתי קשר, אמרתי להם שיפקידו פעם נוספת ב10 לחודש הבא, ולהפתעתי אותו הצ׳ק הופקד ב2 לחודש, וכמובן שזה חזר שוב מסיבת אכ״מ, והיות שמדובר בצ׳ק חמישי, קיבלתי מכתב התראה מהבנק וכמובן שסומנתי בbdi שכידוע הנזק הינו כמעט בלתי הפיך מכאן ולהבא, האם ניתן לתבוע אותם על כך, או לפחות על עמלת ההחזרה??

עו"ד רענן בשן

שלום משה ותודה על פנייתך. הבהרת בפנייתך את הנזק שנגרם לך אך לא ציינת אם יש בידיך ראיות להוכיח את דרישתך. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות