דני

כתב תביעה - האם להתייחס להתכתבויות ?

שלום האם יש להתייחס בכתב התביעה לטיעונים שהעלה הנתבע בהתכתבויות טרם הגשת התביעה? למשל: מבוטח פונה למבטחת ודורש פיצוי כספי בגין גניבת רכבו. המבטחת דוחה את תביעתו בטוענה כי לא היה מותקן ברכב אמצעי הגנה הנדרשים בפוליסה. האם יש לציין בכתב התביעה את נימוקי הדחייה של המבטחת ( העדר אמצעי מיגון), וכן, לטעון ולנמק מדוע אין אמת בטיעוניה תוך צירוך מסמכים תומכים, או להשאיר זאת לכתב התשובה? אני חושש שיטען כי מאחר וידעתי את נימוקי הדחייה של הצד השני היה עליי להעלות את טיעוניי בכתב התביעה, ולא יותר לי להעלותם בשלב אחר. מדובר בהליך מהיר. תודה ויום טוב.

עו"ד רענן בשן

דני שלום ותודה על פנייתך. כפי שעולה מפנייתך, להגשת כתב תביעה כנגד חברת ביטוח קדמה קבלת מכתב דחייה. מן הראוי להעלותה בכתב התביעה. בהצלחה, משרד עו"ד רענן בשן

דני

תודה על תשובתך, האם להעלות כבר בכתב התביעה את גירסתי לטענות שהלתה המבטחת במכתב הדחייה? מדוע לא די להעלות בכתב התביעה את העילא לתביעתי? מדוע ליי לחשוף כבר בשלב מקדים את מלוא טענותיי, שכן, הנתבעת תשנה ותתאים את גירסתא לנאמר בכתב התביעה. תודה רבה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות