קניית גלגלים לרכב
שלום רב, אני רכשתי 4 צמיגים חדשים לרכב שלי בתאריך 04.01.2013. לאחר שבועיים חזרתי לפנצריה שרכשתי והסברתי למוכר (בעל החברה) שהגלגלים רועשים, המוכר הסביר ואמר לי לפני הקנייה שהגלגלים הם מעולים ולא רועשים. גם לאחר שחזרתי אליו אחרי שבועיים המוכר אמר לי שלא יכול להיות שהצמיגים רועשים התחיל להסביר לי שיש בעיה ברכב שלי (עם המייסבים\לגרים) אני קצת מבינים ברכבים הסברתי לו שזה לא הרכב אלא הצמיגים. אמרתי לו שאני ינסה שוב לנסוע. נסעתי כ- 3 חודשים עם הצימגים שרכשתי וחזרתי שוב והסברתי לו שהגלגלים רועשים המוכר שוב התחיל עם אותם סיפורים שהבעיה הרכב ולא בצימגים. אחרי ששכענתי את המוכר הוא אמר שידבר עם המהנדס של הצימגים ויבדוק. המוכר עשה איתי ניסעת מבחן רק לאחר 3 חודשים המוכר לא ניסה לבדוק איתי את הצמיגים אחרי שחזרתי אחרי שבועיים. ודבר נוסף שהמוכר הציע הוא לששים צמיגים אחרים ולבדוק שהבעיה היא לא בצמיגים אלא ברכב. הרכיבו לי צמגים אחרים נסעתי למוסך מורשה ועשו לי בדיקת לגלגלים ולא נמצא שום בעיה ברכב. ועם הצמיגים האחרים שהרכיב הרעש כמעט נעלם, קיים רעש קטן בגלל שזה ציגים פחות טובים מהמקוריים ששמתי. מה אני יכול לעשות במצב הזה? כסף המוכר לא מוכן להחזיר. את הצמגים רק אחרי שיכנועים אולי יבדוק בנתיים אני לא מרוצה מהסחורה אחרי שהביטיחו לי שהציגים מעולים ולא רועשים. מי שהוא יכול לעזור לי בעניין הנ"ל? תודה
שלום אלכס ותודה על פנייתך. ככל שתוצאות בדיקת הצמיגים ו/או הצעתו להחלפתם לא תביא לשביעות רצונך, הנך רשאי לתבוע אותו בביהמ"ש לתביעות קטנות ולדרוש השבת הסכומים ששילמת לרבות פיצוי בגין עוגמת נפש.