מה אפשר לעשות בנוגע לאוטובוסים שלא עצרו בתחנה, האם יש על מה לתבוע?
מה אפשר לעשות בנוגע לאוטובוסים שלא עצרו בתחנה, האם יש על מה לתבוע? לפני בערך חצי שנה הייתי בתחנה במרכז הארץ, חייכתי לאחד משני קווי אוטובוסים שנוסעים ליעד, שהאוטובוס נראה לי ממרחק (מבין חלון התחנה) יצאתי מחוץ לתחנה וסימנתי לנהג לעצור, הנהג המשיך הלאה, אין מה לעשות מחכים לקו אחר (שהגיע לאחר כדקה בלבד אחריו)ושנראה לי ממרחק רב, כבר סימנתי לא לעצור, ובעודי מחכה לעצירתו, גם הוא המשיך בנסיעתו 1.מיד שזה קרה התלוננתי בחברה ע"י שיחת טלפון2. אולי בגלל שהייתי יחיד בתחנה הם ניצלו זאת.3.יש לי עד למקרה. אודה למי מכם שייעץ לי אם אפשר לתבוע, וכמה, אשמח מאוד אם מישהו מכיר עו"ד שלוקח שכר לפי אחוזים. תודה. כמובן שהסיפור מתומצת, האם אפשר להסתדר לבד בנוגע לתביעות קטנות, או שעדיף להיעזר בעו"ד לפחות בכל הנוגע להכנת התביעה, (בבית המשפט אני יוכל לדבר כמו שצריך ועוד) נ.ב. שלחתי להם מכתב לפני תקופה, והם החזירו לי תשובה בזלזול וללא זיכוי אפילו הקטן ביותר, מה שכן בלי קשר לעד שראה זאת, הם אישרו לי במכתב שהם טיפלו בנושא, ואחד הנהגים פוטר והשני קיבל שימוע, (אין לי מושג אם זה נכון...) מה עוד שהבנתי מנהג אוטובוס, שעל כאלה מקרים הם מורידים לנהג 1000 שקל, אז למה שזה לא יגיע אלי? וזה עוד הפרט הקטן, ושוב המון תודה לעונים
שלום אבי ותודה על פנייתך. מתוכן פנייתך עולה כי במכתב התשובה שקיבלת ישנה הודאה כי נערך בירור וכי פנייתך נמצאה מוצדקת. פנה להגשת כתב תביעה בבית המשפט לתביעות קטנות וצרף את מכתב התשובה כראיה.