לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
שי גל

תביעה נגד איל מקיאג'

שלום, רציתי לשאול כמה דברים. האחד, אני בתהליכי טרום תביעה קטנה כנגד החברה איל מקיאג', שלוקחים ממני כסף על קורס שלא ביצעתי, ומזוודה שהחזרתי בשווי 12,000 ש"ח כמעט. ראיתי לאחרונה שהם כנראה מוכרים את החברה שלהם, בגלל ענייני חובות, ורציתי לשאול מה זה אומר לגבי התביעה שלי. האם אני יכולה עדיין לתבוע אותם? האם הם יהיו מחוייבים עדיין להחזיר לי את הכסף גם אם הם ימכרו את החברה למישהו אחר? השני, מה הסיכויים שלי לקבל את כספי חזרה, אם החזרתי להם את המזוודה, בלי לגעת בה, ובלי לפתוח אותה, אחרי שלושה ימים מחתימת ההסכם על העסקה, שכוללת בתוכה סעיף של אי החזרת המוצר הנ"ל, למרות ביטול העסקה. אשמח אם תענו לי כמה שיותר מהר, זה עניין של זמן, ואני לחוצה שהם יתחמקו מהחזרת הכספים שלי. תודה!

נדיה יוסף

לאור הדיון שהתקיים נגדם אחרי שתבעתי אותם על אותו מקרה> התייצב שם העו"ד של הבעלים החדשים עם טענה כי הבעלים החדשים לא אשם בחובות שהצטברו על החברה הנתבעת עם הבעלים הישנים (למרות שהבעלים הישנים נהיו שותפים בהנהלה החדשה) וכי הם עובדים על סגירת חובות מול העובדים שלהם תחילה ואח"כ עם הלקוחות שאין ביכולתם לשלם להם יותר מ 15% מסכום החוב לאחר שהתובע מגיש לחברה בקשה להסדר חוב!!! אני לא אשכח את דברי השופטת כי "אין לנו איפה להתערב כאן> חייבים להגיע להסכם ביניכם"!!! בתכלס גנבו ממני כסף ע"ס 10.000 ש"ח על קורס שלא קיבלתי ועוד לקחתי אותו מידיד ועכשיו אני תקועה בהחזרת הכסף לידיד והכסף ששילמתי הלך לשווא!!!!!! אשמח אם יש לכם כל עצה בעניין

רעות7

בנות שלום, גם אני באותה סירה. אשמח אם תיצרו איתי קשר ונוכל להתאחד. 0542142209 או strawbereut@gmail.com

אורטל

גם לי זה קרה מייל ortalshlomi1@gmail.com

תיפי

היי גם גיסתי הסתבכה אתם על אותו הנושא. מה עושים? האם התקדם אצלכם משהו?

יסמין

מה אני עושה אני גם לומדת קורס ביוטי וגם נרשמתי לקורס לאפר את הדוגמניות ושלנתי הכל בציקים נהרס לי החיים אני בדיכאון כבד אמן שימותו הגנבים האלה

יהודית

היי גל גם לי קרה את אותו המקרה כמו שלך אני ביטלתי באותו היום והם לא מוכנים להחזיר לי את הכסף למרות שהם הולכים נגד החוק אשמח אם תיצרי אתי קשר על מנת ליראות אם ניתן לתבוע אותם הטלפון שלי הוא 0779141892

אנה

שלום גם אני נירשמתי לקורס שלהם בנתיים אין כלל בעיה אאבל אני מפחדת שהם לא יתחילו את הקורס בזמן ואז אתחיל לרוץ אחריהם להחזרת הכסף. מה שממש לא רוצה לעשות נירשמתי במכללת תל אביב.

תהילה

שלום בנות, גם אני באותה הסירה.. ועדיין מחכה שיחזירו לי את כספי אך כרגיל הם מתחמקים מזה.. אשמח אם תצרו איתי גם קשר מה עושים במצב כזה?

תהילה

זה המייל שלי: tila212@walla.com וזה הפלאפון: 0542409351 ורציתי לשאול אתכן אם גם לכן אמרו על וועדת הביטולים?

רחל

היי בנות גם אני בדיוק עם אותו מקרה בדיוק תיצרו איתי קשר בבקשה זה המייל שלי almio.rachel@gmail.com

רחל

והמס' שלי הוא 0507770715,חפשו בפייסבוק איל מקיאג- ביטול עיסקה ותוסיפו עצמכן..

כעגכ

אני לא מוצאת את הדףבפייסבוק

רעות

מדהים כמה לקוחות לא מרוצים יש להם. וכמה מעניין אותם רק הכסף.... גם אני בזה... אשמח לדעת אם מישהי פתרה את זה... Bugi70@walla.com

רחלי

פשוט גועל נפש גם לי עשו את אותו הדבר בנות אם אתם רציניות נתאחד ונעשה עליהם כתבה או ניגש לכולבוטק 0542417069 אשמח לדעת מה קורה

רחל

והמס' שלי הוא 0507770715,חפשו בפייסבוק איל מקיאג- ביטול עיסקה ותוסיפו עצמכן..

היי

שיי ! גם אני נכנסתי עכשיו לבור הזה!! תצרי איתי בבקשה קשר אם את יכולה . אם נתאחד למען אותה מטרה נוכל לצאת זכאיים! תעני בבקשה

היי

כתבתי לך , תסתכלי במייל

שי

היי. תכתבי לי למייל shai.glotem@gmail.com

עו"ד רענן בשן

שלום שי ותודה על פנייתך. חברה נדרשת לעמוד בהתחייבויותיה גם אם היא עומדת למכירה וגם כאשר היא בהליכי פירוק עד למתן צו הקפאת הליכים. לעניין השבת המזוודה, חוק הגנת הצרכן מסדיר ביטול עיסקה והשבת מוצר או שירות בתמורה להחזר כספי והינו גובר על הוראות ההסכם ביניכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות