ליאת

הודעות מבנק לאומי ,אני מקבלת הודעה קבועה מבנק לאומי שהקצבה נכנסה לחשוני אין לי שום קצבה דיברתי עם מוקד הבנק שכנראה ההודעה שייכת לאדם אחר שהשתמש בקו של

דיברתי עם המוקד מספר פעמים בנושא ואמרו לי שמבטלים את הsms ועדיין אני מקבלת הודעות ניתן לתבוע אותם?

עו"ד חזי כהן

ליאת שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות