סיגל

תביעות קטנות והוצאה לפועל

בבקשה צריכה עזרה דחוף. תבעתי חברה בתביעות קטנות זכיתי יש לי פסק דין. החברה לא שלחה נציג. והשופט פסק לטובתי. חיכתי כמה חודשים לא שילמו לי . פתחתי תיק הוצאה לפועל. שלחו להם מכתב לא ענו . ניגשתי להוצאה לפועל .לקחתי מכתב לתת עם שליח. השליח היה שם היום .מסתבר שהחברה החליפה שם . הבעלים סירב לחתום על האישור. השליח לקח את הספח. והשאיר את המכתב שם. לפי החיפושים שלי באינטרנט החברה מופיעה עם ח.פ .פעילה. החברה החדשה מופיעה ח.פ מספר אחר. מה עלי לעשות???

עו"ד חזי כהן

סיגל שלום, משרדינו אינו עוסק בתחום ההוצאה לפועל ומשכך אין באפשרותי לסייע לך. אמליץ לך לפנות לעו"ד העוסק בהוצאה לפועל. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות