לימור

תביעה בגין אי הגעת טכנאי

קניתי תנור משקם אלקטריק של חברת סאוטר המשווקת על ידי אלקטרה. התבקשתי לתאם אספקה מול חברת לוגיסטים. תיארתי אספקה וביום שבו היה אמור התנור להגיע התקשרה נציגה של החברה ושאלה אותי למתי תיאמו לי הגעה ואמרתי לה ללפני שעתיים. היא התנצלה ואמרה שחלה טעות והתנור יגיע למחרת. אמרתי לה שאין בעיה רק שהם מחוייבים בפיצוי על פי החוק של אי הגעת טכנאי. מכאן התקשרתי מספר פעמים רב על מנת לקבל את הפיצוי המגיע לי על פי חוק ובכל פעם מרחו אותי בסיפור אחר. יש לי הקלטה של מנהל השירות שאומר במפורש כי הם לא מתנערים מהטעות שנעשה אבל הוא לא קיבל עדיין אישור לשלם לי. רציתי לדעת האם אני יכולה להגיש תביעה בבית דין לתביעות קטנות ואיך עושים זאת.

עו"ד חזי כהן

לימור שלום, מתיאור המקרה בהחלט עולה עילת תביעה בכדי להמליץ אם להגיש כתב תביעה כדאי לפנות באופן אישי לייעוץ ראשוני ללא התחייבות. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות