אלי

איום לתביעה בגין נזק

בתחילת ינואר מכרתי רכב, אצלי נסע באופן סביר. הרכב ישן. סוכם על מחיר ונחתם זכרון דברים. במעמד המכירה הצהרתי בע"פ על חשש לבעיה במערכת הקירור, ועל כן סוכם שאקבל פחות 500₪ במחיר. הם בחרו שלא לקחת את הרכב לבדיקה. לאחר שבועיים מיום המכירה פנו אליי הקונים בטענה שהגיר הלך ולטענתם לא היה תקין מלכתחילה. אצלי הוא לא עשה בעיות. כעת הם רוצים לתבוע אותי על מרמה. האם יש להם קייס? אני הצהרתי על כל הידוע לי טרם סיכום המחיר ועוד הצהרתי על חשש לבעיה במעמד המכירה. האמת לצידי אך אני מאוד חושש שבית משפט לא יכיר בכך. האם יש דרך מסוימת בה עליי להתנהל בנושא?

עו"ד חזי כהן

אלי שלום במידה ותקבל כתב תביעה רצוי לפנות לייעוץ מקצועי בנוגע להכנת כתב הגנה. חשוב לדעת שאת האמת צריך לדעת להראות בבית המשפט. בברכה, עו"ד חזי כהן 03-6348818 כרטיס ביקור דיגיטלי: tvihaktana-card.ezland.co.il

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות