מזל זמרו

תביעה קטנה לפיצויים על ליקוי רטיבות בדירת עמיגור ועל עוגמת נפש שנגרמה לאימי

אימי מתגוררת מזה כ27 שנים בדירת עמיגור מאז שעלתה לארץ. בדירה במשך החמש או ארבע שניפ האחרונות קיימות בעיות רבות של רטיבות בתקרה, בהן איזור עם נזילה בסלון הבית שמטפטף על הספה (נזק ניכר על הספה) תקרה באחד מחדרי השינה שמתפוררת ועוד סימני רטיבות רבים במטבח ובחדר הכביסה. לאורך כל השנים כאשר אימי פנתה לטיפול מטעם עמיגור נשלחו לאחר זמם רק ובקשות נשנות בעלי מקצוע אשר ביצעו איטום במקרה הטוב שלא באמת עשה דבר או בדקו כלאחר יד ואמרו שאין כל בעיה למרות שבפועל ישנה נזילה ורטיבות. השנה החליטה אימי לרכוש את הדירה גם השמאי שראה את הדירה הבחין במצבה הירוד בשל הרטיבות וגם כאשר פנתה אימי למנהל עמיגור בכרמיאל נענתה בתשובה שאם לא מרוצה שתעזוב את הבית. האם יש עילה לתביעה על הטיפול הלא הולם וההזנחה ועל עוגמת הנפש שנגרמה למשפחתי ולאימי בעיקר ? יש לציין כי הדירה כעת בתהליכי רכישה אך הבעיה שציינתי היא בעיה שנגררת כבר שנים. אשמח לעזרתכם, מזל

עו"ד אסף פלג 0545829265

יכול להיות שיש כאן קייס. צריך לבחון את המסמכים והנסיבות טרם גיבוש עמדה בנושא. בברכה אסף פלג עו"ד

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות