חן

עזיבת לימודים במכללה לקראת סוף השנה

היי, כמה שבועות לפני סיום שנה א' בלימודים במכללה נאלצתי לפרוש בעקבות תלונה שהגשתי על מרצה, המרצה זרק הערה בעל אופן מיני אשר הטרידה אותי, ניתנה לו הזדמנות להתנצל אך זה התעלם, כאשר פניתי אל המכללה אלו ונקבעה לי פגישה על מנת שאוכל להתלונן,הדבר הגיע אל המרצה- הוא החל בסנקציות נגדי העיף אותי מקבוצת הווטאסאפ הרישמית של הכיתה, והסיט תלמידים לכתוב מכתב כנגד התלונה שלי, לאחר שכמה סרבו לחתום על מכתב שיקרי הוא השהה כל פעילות מעבר ליום הלימודים הרגיל בטענה שמי שאינו בעדו נגדו(הפעילות המדוברת אגב הובטחה בעת ההרשמה ללימודים). לאחר בירור עם המכללה הם מסרבים להחזיר לי את דמי הלימוד או לבטל את התשלומים שנותרו. האם יש אפשרות לתבוע את המכללה או המרצה?

עו"ד אסף פלג

שלום חן, את מעלה טענות חמורות למדי נגד המרצה ומוסד הלימודים. ייתכן שיש גם היבטים פליליים לעניין. על פניו בכפוף לנסיבות, נראה שיש פעולות רלוונטיות בהן ניתן לנקוט במישורים שונים. בשל מורכבות ורגישות העניין רצוי להתייעץ בכדי להעריך את המצב לעומק. בברכה, אסף פלג, עו"ד 054-5829265

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות