אילן

לקוח קרא לי נוכל ורמאי עוד לפני שהוא מכיר

לקוח קרא לי נוכל ורמאי עוד לפני שהוא מכיר אותי ועוד לפני שהוא קנה ממני משהו, האם אני יכול לתבוע אותו? הוא קרה לי נוכל ורמאי במייל, ולא ברבים, אלא לי אישית, וזה פגע בי, האם אני יכול לתבוע אותו?

עו"ד אסף פלג

אם הדברים נאמרו כפי שאתה מתאר "בארבע עיניים", במייל, לא נראה שקיימת עילה לפי חוק איסור לשון הרע. אולם ייתכן וקיימות עילות אחרות במסגרת סכסוך עסקי, בהיבטים אחרים. יש לבדוק את המקרה לגופו של עניין ובאופן פרטני בכדי להעריך את הנסיבות וכו'.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות