אילנית

ספאם בלי אפשרות הסרה

לפני 8 שנים הייתי אצל מישהי בטיפול חד פעמי של טיפוח ויופי, והיא החתימה אותי על טופס שמאשר לה לשלוח לי אימיילים ופרסומות, מאז קיבלתי ממנה עשרות פרסומות לטלפון הנייד שלי שרובם ללא אפשרות הסרה! וגם לאחר שביקשתי ממנה להסיר אותי שלחה לי עוד פרסומת, כמובן שמדובר על SMS לנייד, ולא היה כתוב בכותרת "פרסומת" האם יש פה עילה לתביעת ספאם??

עו"ד אסף פלג

שלום אילנית. מהתיאור שלך בהחלט עולה האפשרות שתתכן עילת תביעה. לטעמי, רצוי לערוך בירור כללי של הנסיבות טרם הגשתה. בברכה, אסף פלג, עו"ד 054-5829265

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות קטנות