לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
צלילה לתוך מי קרח

נפילה לתוך מי קרח במהלך חופשה בחו"ל

שלום ! במהלך חופשה בחו"ל ( בעיר אירופאית ) בדצמבר 2012 ,בשעות הלילה המאוחרות , הלכתי על מדרכה מכוסה בשלג יחד עם אשתי . מימין למדרכה (מסתבר בדיעבד) ישנה תעלת מים שגובהה 1.8 מטר ורוחבה כשלושה-ארבעה מטרים ,תעלה זו נמשכת לכל אורך המבנים מימין וצמודה להן. בין המדרכה לתעלה לא הייתה גדר הפרדה או סימן לקיומה של תעלת מים כמתואר לעייל . באותו הלילה המדרכה והתעלה כמתואר כוסו בשלג לבן ויפה ,באופן אחיד ורציף ובאותו הגובה . על מנת שאוכל לראות מה קורה בתוך הקומה הראשונה במבנה פניתי לעבר חלונותיו הגבוהים ובעצם לתוך התעלה הקפואה ממש . לאחר כשלוש פסיעות נפערה "האדמה" תחתיי - ואני צולל לתוך מי קרח קפואים ואחרי 20 שניות גם אשתי . לאחר שחזרנו ארצה חשתי כאבים בכל שרירי גופי ועוד...במהלך הזמן החלו לכאוב מפרקי הידיים והרגליים . בקיצור ,לאחר חודשים של כאבים תוך ביקור במיון ,קבעו הרופאים שם שאני סובל ממחלה קשה בשם פיברומיאלגיה .היום הגעתי למצב שאינני מסוגל לעבוד . אני יכול להשיג תעוד של כל המתואר לעייל , שתועד ע"י עובדי המלון אליו נכנסנו על מנת לקבל עזרה . לא הגשנו תלונה במשטרה ולא פנינו לטיפול רפואי שם ( לא עשינו מזה סיפור ) למרות הטראומה המתוארת . השאלה : האם מדובר בתאונה בגינה אני זכאי לתבוע את חברת הביטוח דרכה בוטחנו בביטוח רפואי בחו"ל ? אילו מסמכים צריך להמציא ( רפואיים ואחרים ) ? בנוסף ,אני מתכוון לתבוע את עיריית ברלין בגין רשלנות , האם מוכר לכם עו"ד שיכול לסייע לי "במסעי " זה ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום נפילות ופגיעות בשטח ציבורי