לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אסף

סירוב להצעת עבודה בלשכת התעסוקה

בס"ד שלום לכם ותודה על העזרה. עסקתי בשנתיים האחרונות בשירות לקוחות טלפוני, שנה אחת בכללית ללא טלמרקטינג, ושנה אחת בסלקום ללא טלמרקטינג. לאחרי שפוטרתי ברוך ה' מחברת תקשוב בכרמיאל, הציע לי הפקיד בלשכת התעסוקה עבודה של מכירות טלמרקטינג, שתכלס אם הייתי יודע למכור ואפשר להגיע לשכר טוב שם אז בכייף הייתי זורם, אך אני לא יודע למכור בכלל, וזו הסיבה שלא נשארתי בפרוייקט מכירות בתקשוב, והועברתי לפרוייקט כללית שהוציאה לי את המיץ. הפקיד אמר לי שזה מה שמתאים לך שירות לקוחות, ואו זה, או שאני נותן לך מפעל! אמרתי לו מה הקשר ללכת לעבוד במפעל? אי אפשר לתת לי להתאפס על עצמי רק פיטרו אותי, אני רוצה לחשוב לאיזה כיוון אני הולך... אז הוא אמר: לא! אני חייב להציע לך עבודה מתאימה, או אם אתה לא רוצה אז עבודה במפעל שלא מתאימה לך לפי דבריך... לאחר מכן הוא איים עלי בסירוב שהוא ירשום לו ואמר לי: "אתה ככה קרוב לקבל סירוב", כעס מאוד הייתי אומר, ולא הבנתי על מה שכן בתמימות כל השאלות המעצבנות שהיו לי. ולבסוף אמרתי נו טוב נלך לראיון של טלמרקטינג שרוב הסיכויים שזה רק בזבוז זמן שכרגע יש לי בשפע כמובן :) אז ככה יש לי 2 שאלות: 1- מה אני עושה עם הפקיד הזה? הרי ההצעות שלו ממש לא מתאימות לי, איך אני דואג שהם ימצאו לי עבודה שמתאימה לי?! 2- אם נגיד התקבלתי לעבודה הזאת, וסבבה הלכתי לעבוד, וראו שאני מוכר רק אוויר ופיטרו אותי, האם אני יהיה זכאי שוב לאבטלה שצברתי? כי כרגע יש לי 90 יום, ונגיד מימשתי כבר 25 יום אז אני אמשיך לקבל אבטל שצברתי? או שאני צריך עוד פעם לעבוד שנה ולצבור?! תודה רבה מכל הלב למי שרק ייתן מנוח לנפשי המבולבלת מהבירוקרטיה המטומטמת הזאת. בברכת חגים שמחים, אסף סנה.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דמי אבטלה