קנית בית יד שניה
קנתי בית יד שניה (התהליך בוצע עם עו"ד) זהו בנין קומות שהשטח שיך לX והקבלן בונה Y לעצם הענין הקבלן בנה 8 קומות ובעל הקרקע קיבל כנג מ ס דירות כיום טוען בעל הקרקע שהקבלן חילק דירות מסוימות והוא דורש תשלום ולכן הדירה שאני קנתי (במנהל רשום 8 הערת אזהרה יצא על מס 8 אבל עו"ד של בעל הקרקע טוען שהדירה 11 (ואת המסמך לקבלת משכנתא רשם 11 בגלל רישום מס' הדירה לא נכונה תהליך קבלת משכנתא נעצרה ולא אושר אנו נתנו כספים בחתימת החוזה ללקוח .שאלתי היא : איך ניתן ואל מי עלי לפנות לקבל את הטופס הנכון (מס' 8) רשויותמקומית מינהל מקרקעין מי יכול להוכיח שאין תוספת דירות בבנין ומאיפה מקבלים את השרטוטים שהעיריה אישרה האם אני מאבדת את כספי בזה שנתתי סכום נכבד האם לתבוע את עו"ד בגין רשלנות ונזקים (אני יודעת שעו"ד מבוטח) ברצוני לסיים את נושא הרכישה בצורה טובה ובלי תביעות מה עושים
מלכה שלום את כל הבדיקות עושים טרום הקניה. כמובן תפני לעו"ד שלך לקבלת התשובות ותיקון. הכל ניתן לתיקון לרבות רישום המשכנתה צריך להיזהר שזה לא יחשב עסקה נוספת. אני אוכל לענות לך אם כל הפרטים של ההסכם קניה והמסמכים הנוספים לפניי. ברור לך שכרגע התשובה כללית מיכוון שאין מסמכים לפני. עו"ד רון שוורץ מנהל הפורום 03-9502977 050-7249020