ניתוק ומניעת חיבור חדש
שלום וברכה אני מתגורר ביישוב כאשר בשכונתי רשת החשמל עוברת בתוך מגרשי הבתים . במשך השנים מספר משפחות שפצו את בתיהם , במגרש סמוך לי הבית שופץ ובצעו העתקה לפילר שנמצא מחוץ למגרש . לפני כשננה וחצי סיימתי שיפוץ , במהלך העבודות אחד הפועלים הניח את המונה על האדמה , קורא מונה שהגיע צילם ומיד באומחברת החשמל וניתקו אותי מחשמל וטענו כי עלי להזמין העתקה לפילר חדש . מיד פתחתי הזמנה ושילמתי מקדמה , אך המתכנן האזורי (שי מלניק ) ער את ההזמנה , הוא הגיע וקבע כי הכבל קרוב לגג הבית ששופץ ולכן לא אחובר לחשמל - למרות שההעתקה לפילר החדש משמעותה אי שימוש באותו כבל שקורב לגג הבית . בבירורים עם גורמים בתוך המערכת הבנתי שנפלתי בן ערובה בסכסוך רב שנים בין חברת החשמל למועצה - בנוגע למי ישא בעלות של העתקת כל הרשת השכונתית ממגרשי הבתי לפילרים חיצוניים מי יפרק את העצ=מודים וישלם על תשתיות החדשות וכו פניתי לחברת החשמל ולרשות החשמל ואני נופל בין הכסאות - אציין שהייתי מחובר כ15 שנה לחבארת החשמל - אני מנותק כשנה וחצי (לוקח זמנית חשמל דרך שכן ) רציתי לבדוק מה זכויותי והאם יש עילה וסיכוי לתביעה של חברת החשמל - בקשתי הינה לאפשר לי לשלם על העתקת הפילר כפ ישעשה השכן שלי מחלקה ליד ללא כל מפריע בודה מראש רונן
רונן שלום, ניתן להגיש תביעה לצו עשה נגד חברת החשמל בעניין. בברכה, עו"ד פרץ
שאלות נפוצות:
שירלי
פאוז מוסא
אריה בראון