בעל תואר ראשון במשפטים ובעל תואר שני במנהל עסקים (בהצטיינות). עו"ד פרץ סיים בהצלחה את כיתת המצוינות בפקולטה למנהל עסקים וביצע פרויקט רחב היקף לחברה ישראלית-בינלאומית. עו"ד פרץ התמחה במחלקה המשפטית של חברת החשמל לישראל בע"מ בתחום האזרחי-המסחרי ובהמשך הועסק כעורך דין בחברת החשמל מספר שנים, במסגרת תפקידו ייצג את חברת החשמל במס' לא מבוטל של תיקים בנושאים שב"ח, נזקים למוצרי חשמל וכו'. בשנת 2009 הקים יחד עם עו"ד אריק ארביב את משרד עורכי דין ארביב-פרץ. החל משנת 2011 משמש עו"ד פרץ היועץ המשפטי של עמותת עמי"ת.
פורום תביעות נגד חברת חשמל
מירב התביעות שמוגשות נגד חברת החשמל על-ידי צרכניה מתרכזות בשלושה נושאים עיקריים: שימוש בלתי חוקי בחשמל / גניבת חשמל: חברת החשמל עורכת בדיקות שגרתיות בבתים ובעסקים מידי יום. יחד עם זאת, לא אחת חברת החשמל טועה בשיקול דעת באשר לקרות מקרי שב"ח וקיימים מקרים בהם חויבו צרכנים בחיובי חשמל גבוהים בטענה לשב"ח כאשר בפועל השב"ח לא היה ולא נברא. נזקים למוצרי חשמל: צרכני חברת החשמל מלינים חדשות לבקרים על נזקים שנגרמו למכשירי החשמל הביתיים. מקור התקלות נובע מנחשולי מתח שגורמים לעליות או ירידות מתח פתאומיות אשר פוגעים במכשירי החשמל הביתיים ולעיתים אף משביתים אותם כליל. בהתאם לתקנות שנקבעו בחוק החשמל חברת החשמל מחליטה האם לפצות את הצרכן או לאו.חשבונות חשמל גבוהים: חברת החשמל פועלת עפ"י אמות מידה שנקבעו ע"י הרשות לשירותים ציבוריים–חשמל (להלן:"הרשות"), שהינה גוף רגולטורי בקשר לפעילות חברת החשמל בתחומים רבים. אחד התחומים עליהם אמונה הרשות, הינה תעריפי החשמל ואופן גבייתם. יחד עם זאת, חברת החשמל שוגה לעיתים בשיקול הדעת וסוטה מהכללים שקבעה הרשות. על נושאים אלה ואחרים, בפורום זה.-
הזזת פילר החשמל כחצי מטר
1תגובות מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ -
הזזת עמוד חשמל בכניסה לבית לצורך בניית חנייה
יצור חשמל במערכת סולרית
העתקת עמוד חשמל בשטח פאטי (מתח נמוך)
חברת החשמל - תגובה לתשובתך
מעוניין להגיש תביעה ייצוגית נגד חברת החשמל
ארון חשמל של חברת חשמל המשרת את הבית שלי ושל השכן שלי בשטח הפרטי שלי.
היכן מגישים תביעה נגד חברת חשמל
רשלנות - נפילת קו מתח בתוך חצר הבית
היכן להגיש תביעה נגד חברת החשמל