לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אמיר עבד אל רחמן

ניתוק חיבור חשמל לאחרי שהתקן

ביום ראשון בצענו בדיקה חיבור זמני לבנייה בית מי שני קומות הלקוח קבל חיבור זמני אחד לפנה שישה חודשים מונה אחד מי שני מונים הבודק טוען שלא יכול תת חשמל לבית מאוכלס הסכם לתת מונה אחד מי שני חיבורים על סמכות המטריף שלא בשימוש זה שנות הלקוח הזמין מישו מי טעמו לתהליך טופס 4 ומסמכים ענינים לחברת חשמל הפך עולמות כדי לקבל עוד מוני שני עד שנקבע מועד לבדיקה חוזרת ביום ראשון בודק חברת חשמל הגיע לא אותו בודקי בדק חיבור זמי הכול בסדר תקין מונה 8:30 דקות הכול עובד סימנו עובר הזמן הבודק מתקשר אליי השעה 17:45 באותו יום אומר לי משו עשינו היום בבוקר לא טוב המתקן נכשל לפנה שישה חודשים על בנייה בסיום ואתם חברתם את זה לחיבור זמני כי הבודק הראשון רשם שמגיע מונה אחד במקום שניים עד קבלת טופס 4 אני אומר לו נו מה אתה עושה אומר אני מנתק את החשמל אמתי לו בסוף דבר זמני הם יחברו אותו בסוף עד קבלת טופס 4 אם יש בעיה נבקש לבדיקה ביטוחיות אומר לי גבר ניתקתי ואני יומי מי המיקום והבודק הטמבל ניתק את המונה שהתקן לפנה שישה חודשים ושולם עלב חשבנות חשמל

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אמיר שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל