אימאן

שילמתי מקדמה לחברת החשמל מעוניין לבטלה

שלום הזמנתי חיבור חשמל וטענו שבגלל שיש חריגה צריך לעשות הטמנה ושזה יהיה על חשבוני שילמנתי הזמנה בסך של 7000 ומקדמה בסך של 14000 טענו ההטמנה תהיה בסכום של 20000 אני מופתע לקבל תשלום על ביצוע העבודה בסך של 40000 וזה לא מה שסיכמנו/ מעונייין לבטל את כל הבקשה האם יחזירו לי תשלום המקדמה וההזמנה מעוניין בהחזר הכסף.מה אני אעשה מה השלב

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אימאן שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ