אברהם

רשלנות - נפילת קו מתח בתוך חצר הבית

ביום שלישי 03/09/24 משאית פגעה בקו מתח סמוך לבית שלי, ובמהלך תיקון הוחלף עמוד חשמל וחוברו הקווי מתח עליון מחדש. שעתיים לאחר סיום האירוע היה פיצוץ נוסף שדווח על ידי אחד השכנים, ללא הגעת צוות לבדיקה. במהלך יום רביעי 04/09/24 נפל לתוך חצר הבית שלי קו מתח, ובמשל כמה שעות טובות היה חשיפה לבאי הבית, מבלי לדעת את גודל הסכנה, יש לציין שאשתי והילדים כמעט נגעו בקו. משהתבררה עוצמת הסכנה שהיינו חשופים אליה, אשתי נמצאת עם סיוטים וחרדות. וכן ניזוק הדשא סינטטי בחצר (הקו היה לוהט והצוות של חברת חשמל היה צריך לנתקו בכח לאחר ניתוקו ממתח) 2 מצלמות אבטחה לא עובדות. אני רוצה לדעת איך מתנהל הליך לקבלת פיצוי רכוש, וכן לתבוע אותכם על רשלנות 1. מדוע קו מתח שאינו קשור אלי, עובר מעל ביתי 2. לאחר סיום האירוע שהיה ב03/09/24 לא בוצע בקרה לבדיקת שאר הקווים המחוברים לאותו עמוד. ובפרט שהיה פיצוץ שעתיים לאחר מכן,וקיבלתם דיווח משכן, לא הגיע צוות לבדיקה. 3. איך יתכן ששעות ארוכות קו מתח עם זרם חשוף בחצר ביתי ואתם לא יודעים זאת.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אברהם שלום, אמליץ לך לפנות בעניינך לנציבות תלונות הציבור בחברת החשמל. ניתן לעשות כן, גם באמצעות אתר האינטרנט של חברת החשמל. ככל ותשובת הנציבות לא תניח את דעתך, יש לשקול הגשת תביעה נגד חברת החשמל. בברכה, עו"ד פרץ