לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
יוסף יצחאק

קרינה מעל המותר מכבל חשמל תת-קרקעי

שלום תמצית הדברים- היזמנתי בדיקת קרינה מחברה מאושרת ע'י משרד להגנת הסביבה ומכון התקנים. הקריאות מעל הערכים שניתנו לי ע'י המישרד להגנת הסביבה מבערך מהשעה 7 בערב ל 7 בבוקר. חברת החשמל התעקשה בכל מיני תרוצים לבצע בדיקה משלה רק בשעות הצהרים ושלחה לי דוח שמראה שהכל בסדר ורמיזה שהבדיקה שהחברה שהיזמנתי לא בסדר. תחילת העניין מאוקטובר 2013 ובסחבת ואי היתיחסות רצינית לדברי שניראת בברור בכל התשובות שלהם מה עלי עוד לעשות ולאן ליפנות. ברור לי כי חברת החשמל מנצלת את היותה מונופול בעל כוח לעומת אדם פרטי וקטן בתודה מראש יוסף

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

יוסף שלום, אתה רשאי לפנות בעניין זה למבקר המדינה לצורך בירור נוסף. בהצלחה, עו"ד פרץ

יוסף

לכבוד: עו"ד שי שמואל פרץ תודה רבה על תשובתך. אודה לך אם תוכל לתת לי את כתובת מבקר המדינה למישלוח דואר (לא מצליח למצא באינטרנט) בתודה מראש יוסף

חיליק רוזנבלום

שלום לך יוסף יצחאק, נשמח לקבל את דוח הקרינה ולהייעץ לך לגבי איכותו. חיליק רוזנבלום מנכ"ל עמותת מלר"ז, המועצה הציבורית למניעת רעש וזיהום אויר בישראל ברשותנו מעבדת קרינה היחידה המוסמכת על ידי המשרד להגנת הסביבה והרשות להסמכת מעבדות 035250038

יוסף

שלום חיליק רוזנבלום להיכן אני יכול להעביר לך את המיסמכים/דוחות? פקס, אימייל בתודה מראש יוסף

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל