לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אתי

חיוב חברת חשמל

שלום, לפני כשבוע פנה אליי פקיד מחברת חשמל וטוען שקבילתי חיובים נמוכים יחסית בשנה האחרונה וזאת מכיוון שעשו הצלבה בין השעון שלי לשעון של השכנה . אני שילמתי חיובים שלה והיא את שלי . שנה לאחר מכן הפקיד פונה אליי וטוען שטעו וכרגע יש לי חוב של 3077 ש"ח לתשלום על שנה אחורה שבה לא שילמתי בהתאם לצריכה שלי. הם עשו קריאה אחרונה וכך חישוב מה עליי לשלם. מנגד טענתי כי הטעות היא שלהם ואין לי אפשרות לשלם סכום גבוה שכזה ושהטעות שלהם היא שהם יושבים במשרד ועושים הערכות ולא באים לשטח לבדוק מה קורה עם השעונים , אפילו פעם בכמה חודשים. אם היו מגיעים לבצע קריאות לא הייתי נכנסת לכזה ברוך !!! למה אני צריכה לשלם על טעות שהם עשו . חוץ מזה , ההערכות שלהם לא מדויקות כי נתן לי דוגמא שחייב אותי ב 1000 ש"ח בספטמבר השנה כמו בשנה שעברה אמרתי לו שבספטמבר הזה כמעט לא שהיתי בבית ולכן זה לא הגיוני שהסכומים זהים ויש טעות בהערכה . אני רוצה לתבוע ( !! ) אותם להסיר את החוב מעל גבי , בגלל שאננות שלהם במשך שנה וטעויות שהם עושים . אם היו מגיעים לשטח היו עולים על הצלבת השעונים אבל אין להם מושג מה היה כל השנה ..!!! אודה מאוד לתגובתך. אתי.

item.Author מנהל הפורום עו"ד שי שמואל פרץ

אתי שלום, לחברת החשמל יש סמכויות לא מעטות, שניתנו לה עפ"י חוק, באשר לתיקונים ושינויים שיכולה היא לערוך בחשבון החשמל. על מנת שאוכל ליתן תשובה עניינית, יש לקבל מסמכים ונתונים נוספים אודות החוב כדי שיהיה ניתן לבטלו ואף להגיש תביעה נגד חברת החשמל בגינו. אשמח לסייע בהמשך, עו"ד שי שמואל פרץ

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום תביעות נגד חברת חשמל